Wij zijn er klaar voor!

Nog twee nachtjes thuis slapen en dan begint onze vakantie! We rijden maandag naar Barcelona, zo’n kleine zes uur hier vandaan. We hebben de hele dag de tijd, want voor een uur of acht ´s avonds krijg je hier in Spanje toch geen avondeten in het gemiddelde hotel. Er wordt prachtig zonnig en warm weer voorspeld, dus wellicht maken we er nog een leuke toeristische rit langs de Costa Brava van. We overnachten in het Barcelona Airport Hotel, kortweg BAH (dat vinden ze hier geen gek woord :-)), waar onze auto drie weken mag blijven logeren. Dinsdagmorgen gaan we met hun airport shuttle naar het vliegveld.

Voor ons is het vakantie zodra we hier de poort uitrijden, dus ik verwacht wel dat er maandag al een eerste blog verschijnt. Zo niet, dan toch zeker dinsdag. We lopen daar een uur of zes achter, dus ga niet wachten met naar bed gaan tot wij ons verslag van de dag gepost hebben of tot Albertje Kretiek zijn mening luidkeels kenbaar heeft gemaakt. Beschouw ons maar als een gezellig koffiemomentje bij het ontbijt, tussen de krant en de social media door.

Daar zijn die van Tijmes weer!

Het laatste verslag/Albertje zal altijd op de voorpagina van de site komen. Natuurlijk zullen we dagelijks in het blog ook foto´s laten zien van wat we beleven en bewonderen, maar daarnaast zullen er ook foto´s geplaatst worden op de fotopagina die vanuit de bovenbalk (computer) of het menu linksboven (telefoon) aangeklikt kan worden. Vergeet ik toevallig een linkje naar de foto´s van de dag op het blog, ga dan zelf maar even kijken. Onderaan het blog kan gebladerd worden tussen de dagen en ook in het zijmenu zal een keurig rijtje komen met de dagen op volgorde. Hieronder een voorbeeldje van hoe dat in 2016 tijdens onze reis ging en nu ook weer zal gaan.

Vriend Albertje Kretiek krijgt zijn eigen rijtje in het zijmenu en ook voor hem kan je een mailtje krijgen, dat gaat vanzelf als je volger bent.

Wil je meteen weten of er een nieuw verslag is? Meld je dan aan bij de inmiddels talrijke (grijns) volgers die je al voorgingen. Voor nu, adiós y hasta pronto!

8 gedachten over “Wij zijn er klaar voor!

  1. Superleuk dit! Ik verheug me op jullie gezellige blogs met daarin jullie enthousiaste reisverslagen en op de ’kretiek’ van d’n Alberto. Terwijl ik mij psychisch voorbereid voor maandag, de schademeldingen die Dennis morgen ongetwijfeld gaat veroorzaken, kijk ik nu al uit naar mijn koffiemoment ‘s avonds op de bank met de laptop op schoot, twee slapende hondjes warm naast mij en lezen maar.
    Als Bourgondiër ‘food’ al even gecheckt, de namen van de restaurants wekken mijn interesse, jammie, erg benieuwd en hoop op pica’s van de gorgeous meals. Have a save trip, enjoy en doe Trumpie de groeten van me!

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s